top of page
massasje

Klassisk svensk massasje - "The home of Swedish Massage"

Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Svensk klassisk massasje benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, muskelknuter og som generelt avslappende og oppmykende behandling. Massasje benyttes blant annet innen idrett og dans, som et ledd i fysioterapi samt på spa og lignende for avkobling og velvære.

Massasje kan være bra for spedbarn, eldre, idrettsfolk, rekonvalesens – alle føler seg vel med berøring, for ikke å snakke om hva en skikkelig utført behandling kan avstedkomme!

Massasjen har gamle aner i mange kulturer og rundt omkring i verden finnes det hundrevis av ulike metoder. Flere nye system har sin bakgrunn i den svenske klassiske massasjen som ble utarbeidet av Per Henrik Ling tidlig på 1800-tallet.

Axelsons har arrangert kurs og utdannelser i svensk klassisk massasje siden 1962. I løpet av disse årene har de bygget opp et internasjonalt rykte som ”The home of Swedish Massage.” Den massasjen de underviser i, har blitt den mest kjente i Skandinavia og har spredt seg til store deler av verden.

Massører som bl.a. er utdannet hos Axelsons og som utdanner seg ved Axelsons gir deg en god og riktig massasje.

massasje

Litt mer om klassisk massasje

Tekst kommer.

tilbake Massasje

Bedriftsmassasje

Mange bedrifter sliter med høyt sykefravær på grunn av muskelrelaterte plager hos sine ansatte. Din Massør hjelper deg og din bedrift både med forebyggende og behandlende massasjeterapi.

Vi kommer til din bedrift enten etter behov eller jevnlig. Selvsagt har vi tilgjengelig alt utstyr som er nødvendig for å gjennomføre en effektiv massasje for dine ansatte. Vårt journalføringssystem gjør at hver enkelt ansatt blir behandlet og fulgt opp individuelt.

Det er også mulig for ansatte å få behandling i våre lokaler, hvor flere spesialister kan bidra ytterligere ved behov. Vi samarbeider også med andre terapeuter, som leger, kiropraktor og manuellterapeuter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på mobil: 922 99 688 eller post@heatmed.no

Avslappende Massasje

Ansikts- og hodebunnsmassasje

Ansikts- og hodebunnsmassasje er en flott avkobling i en stressende hverdag. Flott behandling dersom du er stressa og bare ønsker en avkobling fra hverdagens stress og mas.

 

Mange tror det er i nakke og skuldre problemet sitter, men det kan ofte være stramme muskler i ansiktet.

Ansikts- og hodebunnsmassasje virker forebygende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen, fjerner stress, løser opp spennings og virker beroligende på hele kroppen.

 

Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet.

 

Massasje for ansiktet og hodebunn er like viktig som massasje for resten av kroppen.

kalkulator

Hva kan bedriften spare ?

Din Massør behandlere kan tilby avtaler med bedrifter for massasje/behandling på arbeidsstedet samt i klinikkenes lokaler.

Massasje i bedrifter har blitt godkjent som "forebyggende helsetiltak" og er skattefritt for brukeren. Det medfører også fradragsberettigelse for bedriften.

Her er et regnestykke som eksempel:

Sykefraværet i en bedrift, med la oss si 50 ansatte, som har et årlig sykefravær på 10 % koster ca. kr. 3,4 millioner årlig. Reduseres sykefraværet til 1 % koster dette kr. 340.000 årlig.

Et lite eksmpel på kostnader til Bedriftsmassasje:

Ved å tilby 2 behandlinger pr. måned à 30 minutter til alle ansatte, er sykefraværskostnaden ned i kr 480.000 årlig.

  • 3.400.000 kostnad ved 10 % sykefravær

  • - 340.000 kostnad ved 1 % sykefravær

  • = 3.060.000 sparte midler ved 9 % reduksjon i sykefravær

  • - 470.000 bedriftsmassasje kostnad 

  • = 2.590.000 sparte midler hvis sykefraværet går ned til 1 %

 

Arbeidssituasjonen i de fleste bedrifter gir muskelspenninger og plager. Disse plagene medfører i værste fall et fravær fra jobb grunnet for store smerter. Dette fraværet kan vi gjøre noe med. Flere bedrifter som  pga aktive tiltak kan rapportere uteblivelse av fravær ved muskel- og skjelett-lidelser grunnet arbeidssituasjonen.

Flere av våre behandlere er også personlige trenere og kan arrangere kurs, foredrag og personlige trener timer for å lære personalet hva de kan gjøre for å bli sterke nok til å håndtere arbeidsoppgavene bedre.

Vi skreddersyr opplegget for dere og samarbeider med flere treningssentre hvor vi kan øve på forskjellige øvelser som gir kroppen styrke nok for hverdagens utfordringer.

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Satisfaction Guarantee

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page