top of page

Kort info om betingelser til private og bedrifter, frakt, betaling og retur m.m.

 

Utfyllende info ser du nederst på siden.

 

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn MultiConnect.no så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Firmaer og offentlige institusjoner kan søke om kreditt på MultiConnect.no. Kreditt må være innvilget før bestilling. Er det lagt en ordre uten å søke om kreditt, vil denne ikke effektueres.

Vi gjør oppmerksom på at firma/organisasjon må være registrert i vår kundebase for kredittvurdering. Ved å søke om kreditt hos oss, godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.

Slik søker du kreditt hos oss:

  • Registrer din bedrift/organisasjon på "Min side" på VitalHelse.no, eller finn frem ditt kundenummer dersom bedriften din allerede er kunde hos oss.

  • Send din kredittforespørsel sammen med kundenummeret ditt til post@multiconnect.no

Vi forbeholder oss retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering. Ved spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med oss på mail post@multiconnect.no eller kundesenter på tlf: 33 35 11 00. Hvis du benytter e-post, får du et referansenummer som gjør det enklere å følge opp saken.

 

 

Se også...

bottom of page