FINE ALOE VERA PRODUKTER FOR HELE FAMILIEN

 

Eksklusive Aloe Vera produkter

Gode resultater og fornøyde kunder!

Mange er svært begeistret for våre høykvalitets Aloe Vera produkter.

 

Aloe Vera geleen som benyttes i våre produkter er usedvanlig god. Vi bruker en spesiell og ekstra god stabiliseringsmetode for å kunne ta vare på mest mulig av næringstoffene i Aloe Vera planten.

 

Våre Aloe Vera produkter inneholder naturlige ingredienser, er allergitestet, dematologisk testet, klinisk testet, er biologisk nedbrytbare og er ikke testet på dyr.

Våre Aloe Vera produkter inneholder naturlige ingredienser, er allergitestet, dematologisk testet, klinisk testet, er biologisk nedbrytbare og er ikke testet på dyr.

Ingrediensene i våre Aloe Vera produkter er av farmasøytisk kvalitet, dvs. den reneste og høyeste kvaliteten som er tilgjengelig på markedet idag. 

Våre Aloe Vera produkter har en nydelig konsistens. De er lette å påføre og trekker godt inn i huden. kun etter noen få dager kan du merke forskjell på huden, fordi virkestoffene i Aloe Vera produktene samarbeider med hudens egne gjenoppbyggende prosesser. 

Meld deg på våre nyhetsbrev

Motta produktnyheter, tilbud og kampanjer.

Vi er en norsk nettbutikk!

heatmed.no er en 100% norsk nettbutikk med lager i Halden. Herfra sender vi våre bestillinger. I og med at vi er basert i Norge slipper du ekstra utgifter som fortolling, toll, gebyrer  og  moms som du ofte må betale ved mottak av pakker bestilt fra utlandet!

 

© 2020 HeatMed Sport & Medical Care AS

Kontakt oss

HeatMed Sport & Medical Care AS

Isebakkeveien 50, 1788 Halden                 

 

Kundeservice:

Mandag - Fredag, Kl. 10.00 - 15.30

Telefon: 69 21 74 10

post@heatmed.no

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke HeatMed.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern.