top of page
Frakt og levering

Har dere noen utsalgssteder?

MultiConnect AS har ikke noe fast utsalgssted, men de som vi samarbeider tett med fører våre produkter. Der kan du kjøpe våre produkter og få råd og veiledning, samt hjelp til å få satt i gang bl.a. lymfesystemet med produktene våre. Ellers er det kun via nettet vi selger våre produkter, av eget valg. Da har vi direkte kontakt med forbrukerne, vi styrer alle ledd selv og er rett og slett tettere på kundene våre.

Vi har kontorer på Isebakke Industriområde utenfor Halden, og du er hjertelig velkommen til å besøke oss. Bare avtal med oss på mail eller telefon først så du vet at vi er tilgjengelig for deg der. 

Bytte varer?

Vi bytter gjerne et produkt dersom det er uåpnet og ikke vært hos deg lenger enn 30 dager. Da sender du det i retur til oss og legger med en lapp som forklarer hva du ønsker istedenfor.


Husk navn og ordrenr når du sender produktet tilbake, slik at vi vet det er fra deg. Ønsker du et annet produkt som er dyrere så kan du vippse oss pengene enkelt og greit. 

Jeg har fått et defekt produkt

Er det noe feil med produkt, så tar du kontakt med oss så ordner vi opp i det. Du skal selvsagt ha det du har betalt for. post@multiconnect.no.

Har pakken din kommet bort?

Passer den ikke i postkassen, skal den legges på ditt lokale postkontor. Pakken kan leveres på døren eller utenfor døren hvis du ønsker det. Da kan det ta et par dager ekstra før man får beskjed. Ta gjerne med kollinr og sjekk der. 

Har ikke pakken dukket opp etter en ukes tid, ta kontakt med oss og vi hjelper videre. Alle forsendelser fra oss spores.

Har dere fri frakt?

Det er fri frakt over 2500 kr, men er du VIP-kunde hos oss får du alltid fri frakt uansett ordrens størrelse.

Hvor fort sender dere bestillingen?

Vi prøver alltid å sende ut fortløpende etter slik som bestillingene kommer inn. Posten blir hentet hos oss ca. kl. 15 og vi jobber på spreng for å få ut så mye som mulig samme dag. 

Hvor lang tid før jeg får varene?

Du velger om du vil at vi sender post i butikk eller Dør-Dør og det tar gjerne 2-5 dager før du mottar pakken avhengig av hvor du bor.

 

Østlandet går raskere enn Nord Norge. Skulle det ta lenger tid, ta en tur til ditt lokale postkontor, da ligger den nok der.

 

Posten bruker gjerne et par dager på å sende deg ny hentemelding. Er den ikke der, ta kontakt med oss. 

Retur av varer

Vi har hele 30 dagers åpent kjøp. Salgsvarer kan ikke returneres. Emballasjen må være uåpnet og produktet ubrukt. 

 

Vi kan ikke ta i mot produkter som er prøvd grunnet hygieniske årsaker.  Send det tilbake til oss sammen med angrerettskjema som du har fått på mail ved bestilling. 

Når er deres kontortid?

Vi har telefontid fra kl 08-20 Mandag-Fredag og du treffer oss på telefon 33 35 11 00.  

 

Svarer vi ikke når du ringer, er vi nok i en annen samtale.

 

Da er det bare å ringe oss gjerne igjen, eller du kan sende oss en mail til post@multiconnect.no.  

bottom of page