top of page

Aloe Vera Gele - Produksjon og kvalitet

Våre Aloe Vera produkter inneholder helt ren Aloe Barbadensis gele av høyeste kvalitet. Aloe plantene dyrkes økologisk av en norsk produsent, som har egen plantasje i USA. Bladene skrelles for hånd og bearbeides senest 24 timer etter innhøsting, for å kunne bevare de medisinske virkestoffene best mulig.

 

Vi bruker kun den fineste og lyseste geleen inne i bladet. Derfor inneholder ikke Aloe Vera gele aloin eller brune, bitre stoffer. Aloe Vera Saften inneholder de gunstige bitterstoffene som er så positive for fordøyelsen.

 

Patentert metode:

Aloe Vera geleen som benyttes i våre produkter er usedvanlig god.

Vi bruker en spesiell og ekstra god, patentert stabiliseringsmetode for å sikre mest mulig av næringsstoffene i Aloe planten vil bli bevart. Det finnes mer enn 200 vitaminer, mineraler, enzymer, polysakkarider og proteiner i Aloe gele. Geleen produseres under streng hygienisk kontroll i et lukket system, slik at bakterier ikke kan komme til. Alle våre Aloe Vera produkter har GMP-standard. Det sikrer forbrukerne at produktene våre har best mulig kvalitet og renhet. GMP-standard betyr at produksjonsprosessen følger farmasøytisk kvalitet og standard på alle nivå, dvs. den reneste og høyeste kvaliteten som er tilgjengelig på markedet i dag.

 

Stabilisering:

Aloe Vera geleen er gele under hele stabiliseringsprosessen. Dvs. at ingen væske fordamper underveis i prosessen, geleen blir ikke til pulver eller tilsettes vann. Den ferdige Aloe Vera geleen er derfor helt ren med flest mulig av virkestoffene bevart. Det er den høye kvaliteten på produksjonsprosessen og ingrediensene i produktene, som gjør at produktene våre er så gode. 

aloe-vera-hender-transp.png

Aloe Vera produktene - Renhet og kvalitet

Ren, høykvalitets Aloe Vera gir svært gode produkter for daglig hudpleie, velvære og husapoteket. Våre Aloe Vera produkter har en nydelig konsistens. De er lette å påføre og trekker godt inn i huden. Etter få dager kan du merke forskjell på huden, fordi virkestoffene i produktene samarbeider med hudens egne gjenoppbyggende prosesser. 

 

Våre eksklusive Aloe Vera produkter er laget av helt ren og fersk Aloe Vera gele tilsatt urter, oljer og andre naturlige virkestoffer for best mulig virkning og resultat. Våre  Aloe Vera produkter inneholder naturlige ingredienser, er allergitestet, dermatologisk testet, klinisk testet, er biologisk nedbrytbare og er ikke testet på dyr. Helt ren Aloe Vera er en ferskvare. Det er derfor viktig å unngå bakterieutvikling i kremene. Vi fokuserer på konserveringsmidler godkjent av Grønn Hverdag.

 

Reaksjoner på produktene - Allergi

Ved hudproblemer, f.eks. sår og sprukken hud, eksem, psoriasis og utslett, anbefaler vi at du gir produktene tid til å virke og bearbeide problemet. Ved enkelte hudproblemer kan midlertidige forverringsreaksjoner oppstå i startfasen, fordi huden jobber med utrensnings- og reparasjonsprosessen. Hvis du er i tvil eller har alvorlige hudproblemer, anbefaler vi deg å kontakte hudpleier eller lege.

 

Men, evt. reaksjoner i bedringsfasen må ikke forveksles med reaksjoner pga. sensitiv hud/allergi! Hvis du er usikker mht. sensitiv hud/allergi: Smør kremen på innsiden av underarmen. Hvis huden blir rød, irritert eller klør etter noen timer, så anbefaler vi at du bruker et annet produkt.

 

Gode resultater og fornøyde kunder!

Mange er svært begeistret for våre høykvalitets Aloe Vera produkter. Det ønsker vi at du også skal bli! Produktene våre gir deg gode resultater og høy kvalitet til overkommelig pris. Vi går ikke på akkord med kvaliteten. Og pris og kvalitet står alltid i forhold til hverandre.

bottom of page