top of page
HOT EFFECT: 

Fysioterapeut, Oslo Sentrum
Jeg har brukt Hot Effect i mange år. De som har idrettsskader, hvor både muskulatur og ledd er involvert, bruker å smøre inn muskulaturen 3 ganger daglig. Tilbakemeldningene er at Hot Effect gir smertelindring og en avslappende følelse.


Mann 62 år, Oslo
Jeg bruker Hot Effect på nakke, skuldre, korsryggen og hoftene. Den gir umiddelbar virkning og lindrer smertene. Den forhindrer også kramper i foten. Jeg kunne plutselig få kramper i foten om natten. Jeg smørte på Hot Effect og krampene gikk over på utrolig kort tid.


Kvinne 44 år, Oslo
Jeg bruker Hot Effect på stive og smertefulle muskler. Den lindrer også bihulesmerter. Liquid Jelly forsterker effekten av Hot Effect ytterligere. Den er fin å bruke over Hot Effect i nakken. Jeg har sensitiv hud, derfor hender det at jeg tar på Body Massage eller body lotion/olje før jeg tar på Hot Effect. En venninne av meg bruker Hot Effect i badekaret mot fibrosittsmerter og ”slitenhet” i kroppen. Dessverre mangler jeg badekar, men jeg tar Hot Effect på smertefulle punkter og lar den trekke inn 15-20 min. før jeg skal i dusjen. Jeg oppleøver at kombinasjonen av den varme dusjen og Hot Effect øker blodsirkulasjonen. 


Snowboardkjører, 22 år, Oslo
Muskellotion produktene til Body Beauty hjelper skikkelig mot vonde muskel og leddbåndsskader!! ☺Jeg har brukt Cold Effect på en vond albue. Jeg benytter Hot Effect mot harde slag som jeg har fått f.eks. på rails (jernstenger man hopper opp og sklir på). Og det slår man seg hardt på når man først gjør det. Hot Effect løser opp smertefulle muskler veldig bra!
HOT EFFECT OG BODY MASSAGE:

Fysioterapeut, Oslo Vest
Jeg liker å bruke Body Massage sammen med Hot Effect. Jeg smører først Hot Effect på de vonde punktene og masserer deretter inn Body Massage over hele området. Den øker sirkulasjonen og mildner ”brenningen” til Hot Effect for de som har sensitiv hud.

HOT GEL:

Mann 62 år, Oslo
Jeg bruker Hot Gel på nakken, skulderbladene, korsryggen og hoftene. Når jeg er i bevegelse gir den varmeutvikling, og smertene og ubehaget fordrives.

PROPOLIS JELLY:

Mann 67 år, Hønefoss
En kunde hadde veldig vondt i noen tenner. Han smurte Propolis Jelly på tannkjøttet. Om morgenen var alt ok, og siden har han ikke merket noe. Propolis Jelly tok betennelsen.

Mann 62 år, Oslo
Jeg fikk betennelse i tannkjøttet. Jeg tok på Propolis Jelly. Den virket raskt. Jeg merket at det svei litt med en gang, fordi den angrep bakteriene/betennelsen. Men det gikk raskt over. Problemet forsvant. Propolis Jelly er svært effektiv.

 
bottom of page